SCHILDEREN

 

Elke woning moet goed onderhouden worden en minimaal eens in de vijf jaar zullen de deuren, ramen en kozijnen geschilderd moeten worden. Schilderen is een vak apart wat helaas tegenwoordig niet correct wordt uitgevoerd. Dit merken wij omdat er veel niet goed opgeleide werkers ook schilderwerk doen waardoor uw schilderwerk niet de juiste basis heeft. Wij komen het dagelijks tegen dat schilderwerk van derden door ons geheel over gedaan moet worden. Wij van Sikkes Vastgoedzorg hebben goed opgeleide schilders die het werk correct uitvoeren waardoor wij ook garantie afgeven bij elke schilderklus. Ook werken wij met onderhouds contracten voor het schilderwerk.


Dit houd in: 3 jaar na gehele schilderbeurt eventuele scheurtjes/openingen en liggende delen kosteloos bijwerken en vervolgens 2 jaar later weer de gehele schilderbeurt zodat uw houtwerk goed beschermd blijft.
Dit zal u als klant veel geld schelen want als het op deze manier bij wordt gehouden dan heeft u nooit met rot houtwerk te maken wat vervangen moet worden en ook hoge kosten met zich meebrengt.
Neem telefonisch contact met ons op zodat een van onze medewerkers een afspraak met u kan inplannen waarna wij bij u thuis komen om een geheel vrijblijvende offerte te maken.


 


 


 

  • Text Hover
  • Text Hover